Salg til forbrukere er gjenstand for omfattende regulering. Følgende lover har betydning for salg på Internett og dermed for innholdet i salgsbetingelsene:

 

Generelt

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og tjenester (produkter) fra Skjønnhetfor AS til forbrukere.
Salgsbetingelsene og annen informasjon på  er bare tilgjengelig på norsk. Betingelsene nummereres fortløpende ved endringer.
For å kunne handle hos skjonnhetfor.no må du ha fylt 18 år.
Vi leverer kun til kunder i Norge.

Frakt og leveranse 

unnamed

Levering over Norge 1 – 5 virkedager, hvis produkter er på lager.

Vi bruker Posten som fraktleverandør og informasjon om mulige leveringsmåter og tidspunkter for levering hentes fra Bring. Alle leveringstider er veiledende og kan avvike noe i forbindelse med høytider og helligdager.

Fri frakt på rimeligste fraktalternativ ved kjøp av produkter for kr 500,- eller mer.  Rabatten trekkes fra automatisk.  Du kan se fraktrabatten på oppsummeringssiden før du går til betaling. Handler du for mindre enn kr 500,- kommer porto/ekspedisjon på kr. 69,-

Vi kan kun sende varer til adresser i Norge.

Betaling

PP_logo_h_100x26

Fakturabetaling: Alle bestillinger må forhåndsbetales til vår bankkonto som opplyst på bestilling.

Alle priser i butikken vises inkl. mva og uten frakt. Frakt blir beregnet i etterkant og ytterligere informasjon tilsendt deg så snart vi har beregnet den. Bestilling blir ikke effektuert før betaling er mottatt.

Retur og utveksling

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist).
For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i  samme mengde og stand som du mottok den.
All produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid.

Eventuell returforsendelse må betales av deg. Vi har risikoen for transporten tilbake til oss.

Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for oss.

Produktet sendes tilbake til oss,  i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

Tvister

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett. Bringes saken inn for domstolene, skal den avgjøres i ditt (kjøperens) verneting, det vil normalt si i nærheten av der du bor.

Personopplysninger

I sammenheng med din registrering og bestilling, godkjenner du at vi lagrer og bruker personopplysningene dine i bedriften vår for å fullføre og yte den servicen som du forventer av oss.
Skjønnhetfor AS kommer ikke til å selge eller overlevere dine personopplysninger til tredjepart med mindre dette er nødvendig for å gjennomføre ordren/avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfeller.

Ifølge loven om personopplysninger har du rett til å ta del i den informasjonen som vi har registrert om deg og hvis du anser at opplysningene er feilaktige eller irrelevante, kan du be om en rettelse eller fjerning fra kunderegisteret vårt. Kontakt i så fall kundeservicen vår. Vi forsikrer deg at vi ikke kommer til å selge eller gi noen personopplysninger til andre.

For å handle på skjonnhetfor.no må du være over 18 år eller ha foreldrenes/foresattes tillatelse.

Force Majeure

Hvis Skjønnhetfor AS blir utsatt for force majeure, det vil si hvis vi eller samarbeidspartnerne våre blir utsatt for eksempel krig, krigslignende hendelser, revolusjon, opprør, myndighetstiltak, streik, lockout, blokade, naturkatastrofe, brann, transportforstyrrelser, leveringsforbud eller lignende hendelser, har Skjønnhetfor AS rett til å stoppe sine forpliktelser overfor kundene i opptil to måneder, og etter denne perioden har begge parter rett til å heve avtalen uten å måtte betale skadeerstatning.